Meten=Weten strijdt vol frisse moed verder!

Ontkenning is de eerste psychologische reactie van een mens of een groep mensen wanneer zich een levensgroot probleem aandient. Het is slechts een fase want het probleem gaat er niet door weg. Meten=Weten strijdt al sinds haar oprichting tegen een overheid en een bollensector die de problemen van een hoog pesticidengebruik niet serieus nemen of zelfs ontkennen.
De spectaculaire winst van de BBB zal het oplossen van de stikstofcrisis en het terugdringen van het pesticidengebruik een stuk moeilijker maken.
Toch zal Meten=Weten vastberaden door blijven gaan, omdat we weten dat veel van wat BBB beweert en belooft voor een rechter geen stand zal houden.
Overigens zal de BBB als bestuurderspartij ook op moeten komen voor het belang en de gezondheid van ALLE Drentse burgers. Een derde van de Drentse stembusgangers heeft voor de BBB gekozen, maar van alle Drentse kiesgerechtigden heeft bijna 80 % NIET op de BBB gestemd.
De strijd wordt er niet eenvoudiger op, want we krijgen te maken met een partij die een sterke politieke positie heeft en kan rekenen op de steun van grote commerciële partijen en belangen.
Daar zullen we ons niet door laten weerhouden. Meten=Weten gaat door. Vol frisse moed en gemotiveerder en sterker dan ooit!

Vergelijkbare berichten