Start Campagne Stem Wijzer!

“Wie wil er nou gif in z’n tuin?” dat is de kop van een paginagrote advertentie die deze week in zes huis-aan-huisbladen in Drenthe en Friesland verschijnt. De pagina komt in de Westervelder/Wolder Courant, Krant van Midden Drenthe, de Stellingwerf, Nieuwe Ooststellingwerver, Coevorder Courant, Ter Apeler Courant en de Kanaalstreek. Zaterdag 11 maart komt dezelfde advertentie in alle edities van het Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad. In de advertentie wijst Meten=Weten op de risico’s van pesticiden en doet een oproep aan kiezers om op een partij te stemmen die het gebruik van pesticiden wil begrenzen. We hebben de politieke partijen van de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel gevraagd naar hun standpunten over bestrijdingsmiddelen. Lees hier. 

Meten=Weten geeft geen stemadvies, maar biedt ondersteuning om een wijzere keuze te maken. Daarom ook: STEM WIJZER… en stem vóór de gezondheid van alle burgers.

Mogelijk door prijs Duurzame Dertig
In juni werd Meten=Weten de Drentse winnaar van De Duurzame Dertig, een initiatief van Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en Dagblad van het Noorden. De prijs was €50.000 aan advertentiebudget te gebruiken voor alle bladen van Mediahuis Noord. Die prijs wordt komende week in z’n geheel ingezet.

Start Campagne Stem Wijzer! Klik om te Tweeten

Vergelijkbare berichten